söndag 10 januari 2010

Hemma igen :-)

Så var vi hemma igen efter en trots allt lyckad kryssning.
Vi steg upp 5 på morgon för att hinna äta etc. 6-tiden startade vi mot Åbo, destination Silja-terminalen. 8.15 avgick Silja Galaxy mot Stockholm. Direkt då vi kommit ombord får vi syn på Mumintrollet som vinkar till alla barn. Dottern ser med stora ögon, släpper greppet om min gubbes hand o far o kramar om Mumin :-)
Efter att vi fört våra saker till hytten far vi till cafeterian o äter en ordentligare frukost. Sen går vi runt lite o så handlar vi lite godis på tax-freen. Vi går en tipsrunda för barn, o så far vi på en lekstund med Mumintrollet. Dottern går först upp modigt med andra barn o hjälper till att ropa fram Mumin. Men då han slutligen kommer fram........ Flickan blir rädd, börjar gråta o springer till pappas famn... :-) Stackarn..... man e ju bara 4år....
Hade skrivit äldsta gossens namn på tipslappen, o han vinner ett av 3 pris :-) Han passar på att krama Mumin han med :-)
Sen vill Mumin ha en kram o ge karameller till alla barn, så dottern går med på att krama Mumin igen bara hon får vara i min famn.
Efter lekstunden äter vi mat i cafeterian, o far sen till hytten en stund för att minstingarna ska få vila.
Då vi vilat färdigt, far vi o rör på oss lite. Vi far till bollhavet så att barnen får leka lite. O så far vi o tittar på Mumintrollets Olympiad. Dotter kramar Mumintrollet en gång till, denna gång i pappas famn..... Efter det så äter vi kvällsmat o sen drar vi oss tillbaka till hytten då vi kommer till Stockholm. Lillkillen somnade nästa direkt bara jag låg bredvid han. Men han sov rätt oroligt, man märkte att det inte var hans säng.
I morse åt vi bara yogurt o drack kaffe/mjölk innan vi kom till Åbo igen. Sen gjorde vi frukost då vi kom hem till vårt.
Nu leker barnen, ja lillkillen sover middag. I morron e det ny vecka igen. Borta bra, men hemma e nog bäst :-)
Ha det bra. Kram

1 kommentar:

Charlotte sa...

Åh vad mysigt det verkar ha varit på er kryssning =)

Att orka.........

 Jag känner mig trött, känns som om jag blir dragen från flera olika håll. Men livet är väl sådant I guess. Vardag för många arbetande perso...