lördag 23 maj 2009

Åska, pott-träning o IKEA


Idag hade vi lite åska. Bullrade o regnade rejält men gick rätt fort över. Gillar inte åska alls :-( Blir så orolig i kroppen o allmänt irriterad.

Håller på att pott-träna dottern. Har lite av o till försökt att hon skulle göra bestyren på pottan förut, men madame har vägrat.......Så
i förrgår satte vi "hårt mot hårt". Förklarade för tösen att nu e hon för stor för blöja, att hon inte kan ha blöja när hon börjar i dagis på hösten. Så vi hade henne att gå utan blöja. Olyckor hände men ändå gick det bra. Idag har hon en gång kissat på sig så det blev lite våt i trosorna. Men för en stund sen kissade hon i pottan, o var ÖVERLYCKLIG :-)

Har aldrig riktigt trott på metoden att ha träningsblöjor på barnen. Hos oss har inte det funkat. Utan de har fått gå utan blöja. Min lilla tös blir stor.

Igår var vi till Åbo för att handla lite. Gubben skulle ha nya tossor o de två äldsta barnen skulle ha nya rockar. Passade på att fara in till IKEA, för att se vad byrån skulle kosta. Köpte sen 2st större o 2st mindre till de två äldsta grabbarna, så nu slipper de ha kläderna i en stor låda under sängen. Blev att se rätt fint ut. Gossarna fick själva lägga in sina kläder som de ville i lådorna, o sen fick de demolera sina fd klädlådor själva. Det var uppskattat :-)
De minsta fick varsin leksakslåda men hjul under som de idag roat sig med att köra runt i huset..... Behövs inte mycket för att roa de två.
Nu ska ja fara o se på tv en stund med familjen . Kram

Inga kommentarer:

Att orka.........

 Jag känner mig trött, känns som om jag blir dragen från flera olika håll. Men livet är väl sådant I guess. Vardag för många arbetande perso...